De Winkel


Geschiedenis


In november 2008 starten Marnix & Roos Alderliesten met Roosmarijn Bloem&kado aan de Hoogstraat in een (gemeentelijk) monumentaal pand uit 1610.

De winkel heeft tot februari 2013 in de Hoogstraat gezeten, omdat de winkel te klein werd is Roosmarijn verhuist naar een groter pand op de hoek van de Waalstraat en de Nieuwlandstraat.


Roosmarijn is door het publiek en een vakjury in 2010 gekozen tot meest bruisende winkel van het Stadshart van Vlaardingen. 
Deze zeer gewaardeerde prijs kreeg Roosmarijn uitgereikt door de wethouder en de jury vermelde in haar comentaar dat Roosmarijn een echt een ouderwets gezellige kwaliteitszaak is zoals Vlaardingen nodig heeft. 


De huidige winkel

 

De winkel is in het centrum gelegen en er zijn parkeermogelijkheden in de nabije omgeving, onder andere voor kort parkeren in de Waalstraat zelf maar ook de parkeergarage Stadhuis ligt op een steenworp afstand. Waalstraat 63 de locatie van Roosmarijn, een charmant hoekpand met veel ramen rondom en recht tegenover het bekende en geliefde cafe De Waal.


In de winkel

In de winkel vind u bloemen in alle kleuren en maten, van de beste kwaliteit, geurend en fleurend.
Naast bloemen verkoopt Roosmarijn Planten, Luxe aardewerk, Glaswerk van Dutz en rozenkaarsen in kleuren van het seizoen.
Natuurlijk staat er in de winkel gekwalificeerd personeel wat werkt volgens modern ambachtelijke methode.
 Roosmarijn Bloem & Kado | Waalstraat 63 | 3131CS Vlaardingen | t. 010 234 44 40 | info@roosmarijnbloemkado.nl