De bloemen van Roosmarijn worden altijd zo vers mogelijk geleverd. Bijna dagelijks worden deze bloemen speciaal voor ons gekocht, uitgezocht op kwaliteit en exclusiviteit. De bloemen van Roosmarijn zijn de beste in hun soort en we proberen altijd bijzondere soorten in huis te hebben die je niet in een doorsnee bloemenwinkel zult vinden.

Roosmarijn werkt graag met seizoensbloemen, daarom zult u elke week en soms elke dag andere soorten bloemen aantreffen op de bloemenpresentatie.
Bent u opzoek naar een speciale bloem of een bloem die emotionele waarde voor u heeft, wij kunnen alle bloemen voor u bestellen. (graag horen we dat bijtijds van u)

Zoals de naam van onze winkel al een beetje aangeeft zijn wij dol op rozen! Onze rozen komen uit Equador en worden rechtstreeks ingekocht bij de importeur. Equadorrozen staan bekend om hun enorme grote bloemen, lange levensduur en schitterende kleuren.

De ene dag staan de rozen in Equador op het land, de volgende dag in de winkel en misschien twee dagen later bij u thuis in de vaas? Wekelijks komen er andere soortlen rozen uit Equador binnen en in de winkel staan altijd ongeveer 10 soorten rozen op u te wachten. Een extra voordeel van de rozen is dat we ze aanbieden met een MPS of FFP keurmerk. Dit wil zeggen dat de rozen op een millieu vriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier zijn geteeld.

 

 

 Roosmarijn Bloem & Kado | Waalstraat 63 | 3131CS Vlaardingen | t. 010 234 44 40 | info@roosmarijnbloemkado.nl