D&M DEPOT

Ieder seizoen krijgen wij een groot gedeelte van de collectie van D&M binnen, kunt u niet vinden wat u zoekt?:

dan hebben wij een catalogus in de winkel waarin u kunt opzoeken wat u graag zou willen, wij kunnen het dan altijd voor u bestellen.

D&M dit Belgische merk verrijkt de unieke sfeer van elk thuis. Pure materialen, natuurlijke kleuren en sobere vormen bevestigen de kracht van eenvoud en harmonie voor elk interieur. Sfeervol wonen tot de essentie herleid, loopt als een gouden draad door de collectie.

 

 

Dutz® Collection

DutZ® Collection ontwerpt gedurfde, maar tegelijkertijd tijdloze creaties, alle mondgeblazen en met de hand bewerkt en van Europese makelij.
Door het unieke design en het hoogwaardige vakmanschap is het resultaat een onvergelijkbare glas collectie. Inspiratie is de eeuwenoude techniek van het glasblazen. DutZ® Collection werkt uitsluitend met ervaren en vakbekwame glaskunstenaars, die hun ziel en zaligheid in hun creaties leggen. Iets, dat machinaal vervaardigd glaswerk absoluut nooit heeft. Kleine onregelmatigheden in vorm en kleur zijn daarom geen tekortkomingen, maar het resultaat van een gecompliceerd handmatig productieproces. Het benadrukt juist het unieke karakter van deze collectie.


Overtuig uzelf en ontdek, waarom DutZ® een begrip geworden is in vele landen over de hele wereld.
Van de DutZ® collection hebben wij altijd een groot aantal vazen, kaarsen een schalen in de winkel staan.
In kleur en helder glas hebben wij een ruime keuze, hebben we het niet dan bestellen we het graag voor u!

 


Rozen kaarsen MD

MD levert kaarsen die ambachtelijk worden gemaakt volgens een oude techniek. De belangrijkste grondstof is paraffine. In vloeibare toestand wordt hieraan een sterk geconcentreerde minerale kleurstof toegevoegd. Vervolgens wordt de kaars met de hand uitgegoten in een kaarsvorm, welke voorafgaand is voorzien van een lont. Elke kaars wordt met de hand uit de vorm gehaald en afgewerkt.
De kaarsen zijn uniek omdat deze oude techniek gekoppeld wordt aan een moderne look en vormgeving, die past in stijlvolle interieurs voor zowel klassieke, moderne en design inrichtingen.

 Roosmarijn Bloem & Kado | Waalstraat 63 | 3131CS Vlaardingen | t. 010 234 44 40 | info@roosmarijnbloemkado.nl