Nieuws

Hier het nieuws van Roosmarijn:

 

Roosmarijn genomineerd voor de mijn bloemist van het jaar verkiezing!
07/03/2015

VLAARDINGEN - Roosmarijn Bloem&kado in de Waalstraat 63 in het centrum maakt kans op de titel ‘Mijn Bloemist van het Jaar’. De verkiezing voor de beste bloemist bestaat uit meerdere rondes. Naast een beoordeling door een professionele vakjury, hebben ook klanten in de eerste ronde een belangrijke stem! Daarom nodigen Marnix & Roos Alderliesten, de eigenaren van Roosmarijn, iedereen uit om vanaf vandaag te stemmen op hun winkel. ,,We zijn trots op onze nominatie en gaan natuurlijk voor de titel! We hopen dan ook op veel stemmen'', aldus Marnix Alderliesten. ,,We staan samen met ons team elke dag klaar voor onze klanten en we hopen ze te overtuigen om op ons te stemmen.''

Lees meer »

Bloemenabonnement privé en zakelijk een goede keuze.
13/04/2014

De winter ligt definitief achter ons, het voorjaar is voor veel mensen een mooie periode, beter weer en bloesembomen die overal staan bloeien.  Misschien een goed moment om eens na te denken over bloemen! Bloemen maken mensen blij en mensen voelen zich thuis in een ruimte voorzien van bloemen en/of planten. Zowel thuis als op het werk is het goed om de boel op (te laten) fleuren zodat het voorjaar ook binnen wordt beleefd.


Juist in tijden van crisis is het belangrijk om een goede indruk te maken op uw relaties en een goede sfeer te creëren voor uw personeel en bezoekers van uw bedrijf of instelling. U kunt maar 1 eerste indruk maken en de specialisten van Roosmarijn willen er graag zorg voor dragen. Wekelijks een mooi boeket bij de balie of op uw bureau geeft een goede en verzorgde indruk, het straalt ook een warm welkom uit. Ook thuis kunnen wij wekelijks of twee wekelijks een mooi arrangement leveren, zodat u de deur niet uithoeft en toch een mooi boeket of arrangement heeft staan. Bent u te druk om zelf bloemen te komen kopen, wij regelen het voor u en sturen u elke maand een factuur. 

 

Roosmarijn Bloem&Kado werkt vanuit het oude stadshart van Vlaardingen (Waalstraat) vanuit de winkel en werkplaats worden er bloemenarrangementen voor particulieren en een groot aantal bedrijven en instellingen in de regio verzorgd. In de afgelopen vijf jaar heeft Roosmarijn  met haar service, kwaliteit en creativiteit een goede naam in Vlaardingen opgebouwd. 


Roosmarijn Bloem&Kado is instaat om de beste kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs. De creativiteit die in de arrangementen terug te zien is en het bijzondere assortiment bloemen maken Roosmarijn tot een partner die het verschil voor u maakt, thuis en op het werk. 
Neemt u een bloemenabonnement voor op het werk of thuis dan geven wij u graag een leuke korting van 25% op de eerste factuur.

 

 

 

Verrassend & Veelzijdig

Persoonlijk & Professioneel!Roosmarijn Bloem&Kado verhuist naar de Waalstraat
25/12/2012


 

Trots en blij kunnen we het grote nieuws bekendmaken!

Roosmarijn verhuist medio februari 2013 naar de Waalstraat 63. Op onze oude locatie groeien we uit ons jasje en daarom gaan we verhuizen. De nieuwe locatie is gelegen in de gezellige Waalstraat tegenover cafe de Waal. Hou deze site in de gaten en onze facebook pagina:  Facebook van Roosmarijn


 Roosmarijn Bloem & Kado | Waalstraat 63 | 3131CS Vlaardingen | t. 010 234 44 40 | info@roosmarijnbloemkado.nl