Afscheidsbloemwerk & uitvaartbloemist

Een overlijden komt altijd onverwacht, zelfs als men dit "ziet aankomen". Om de overledene op zijn of haar eigen manier te herdenken kunt u persoonlijk afscheidsbloemwerk (ook wel rouwstukken genoemd) bestellen. De keuze hiervoor varieert van rouwboeket, kransen, harten tot gehele kistbedekkingen. In een persoonlijk gesprek, desgewenst bij u thuis, proberen wij om uw wensen en ideeen zo goed mogelijk in te schatten. We hebben boeken ter inspiratie maar willen graag met u meedenken in uw keuze voor het afscheidsbloemwerk.

 

Want het bloemwerk is een persoonlijke keuze en hangt af van de persoonlijke relatie van u met de overledene. Om het bloemwerk zo passend mogelijk te maken kijken we graag samen met u naar het karakter, de hobby's, de familieband, of bijvoorbeeld de lievelingskleur en/of bloemen van de overledene.

Aan de hand van dit persoonlijke gesprek maken we bloemwerk, met mooie bloemen en natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld stronken.
Omdat de periode tussen het overlijden en de plechtigheid vaak maar kort is raden we u aan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Uitvaartbloemist een term die je steeds vaker leest en hoort, vaak een bloemist die vanuit huis of bedrijfspand zich richt op deze specifieke markt.
Roosmarijn wil uw uitvaartbloemist zijn op onze eigen, persoonlijke manier, niet via een boek bij een uitvaartonderneming maar als specialisme vanuit onze winkel.
Met onze ruime kennis, ervaring en de aanwezige creativiteit kunnen wij u helpen om de juiste keuzes te maken.
Wij werken vanuit onze winkel aan de Waalstraat maar desgewenst komen wij aan huis, om in een vertrouwde omgeving gezamenlijk het bloemwerk uit te zoeken.
Of het nu gaat om enkel een arrangement op de kist of een complete verzorging van rouwkamer tot aan de begrafenis of crematie, bij Roosmarijn uitvaartbloemist bent u aan het juiste adres.

 


Natuurlijk bezorgen wij afscheidsbloemwerk in Vlaardingen en omstreken op de datum en het tijdstip dat u wenst.

Voor meer foto's ter inspiratie klik hier of kijk en bestel meteen afscheidsbloemwerk in onze  webshop

 Roosmarijn Bloem & Kado | Waalstraat 63 | 3131CS Vlaardingen | t. 010 234 44 40 | info@roosmarijnbloemkado.nl