Florale aankleding Bruidsboeketten Corsages Polscorsages Tafel versieringen Autoarrangementen Locatieversieringen (kerk, restaurant, ouderlijk huis) Strooibloemen Bruidsmeisjesboeketjes Bloemen voor op de taart

Bruidsbloemwerk.

Trouwen en bloemen horen bij elkaar zoals rozen bij de liefde. Het is een dag waar vaak al heel lang naar uitgekeken wordt, waar veel voor geregeld moet worden. 
Een dag vol bijzondere momenten, de beste vrienden, zorgvuldig uitgekozen kleding, de dag die u voor altijd meeneemt in uw herinnering. Voor deze speciale dag is het belangrijk dat u het bruidsboeket en bij behorende bloemwerk uitzoekt met een bloemist die niet alleen verstand heeft van bloemwerk, maar ook meekijkt naar het verloop en de verdere invulling van deze speciale dag. Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres, wij hebben de afgelopen jaren al zeer veel bruidswerk mogen maken tot volle tevredenheid van de bruidsparen we mogen ons dan ook met recht specialist op dit gebied noemen.

 

We kijken samen met u naar de kleding, de invulling van de dag en geven u een goed, persoonlijk en vooral eerlijk advies. Naast een aantal professionele boeken ter inspiratie hebben we ook een eigen collectie foto’s , uw bruidsboeket zit er wellicht ook tussen!
Samen met u ontdekken we graag of de wensen en de mogelijkheden overeenkomen, onze gesprekken zijn daarom altijd vrijblijvend.

 

U kunt bij ons terecht voor al uw bruidsbloemwerk, denk aan:

Florale aankleding

Bruidsboeketten
Corsages

Polscorsages
Tafel versieringen
Autoarrangementen
Locatieversieringen (kerk, restaurant, ouderlijk huis)
Strooibloemen
Bruidsmeisjesboeketjes
Bloemen voor op de taart

 

 

 

Voor meer foto's ter inspiratie klik hier 

 

Een bruidsboeket, corsages en al het andere bloemwerk, het wordt elke keer weer met liefde gemaakt.
Met zorg stellen we de bloemen samen, u wilt geen vlekken op uw kleding of een boeket wat pijn doet als je het vasthoudt.
Een algemene prijs geven voor bruidsbloemwerk is daarom lastig, bent u het gemiddelde bruidspaar? 
Wij nemen graag samen met u de tijd om te ontdekken wat uw wensen en ideeën zijn, zodat het boeket bij u past, net zoals de bruidsjapon.

Onze voorkeur heeft het om 2 tot 6 weken van tevoren een afspraak te maken in verband met het bestellen van de bloemen.

Ben je dan nu te laat? Bel even want de 2-6 weken is een richtlijn maar niet perse noodzakelijk.

 

 

 

 

 Roosmarijn Bloem & Kado | Waalstraat 63 | 3131CS Vlaardingen | t. 010 234 44 40 | info@roosmarijnbloemkado.nl